Kennis maken

Remans Vastgoedbeheer B.V. is een dynamische en onafhankelijke vastgoedbeheerder voor woningen en woon- winkel- kantoor- en bedrijfs complexen voor zowel particuliere opdrachtgevers als institutionele beleggers.

Naast het beheren van (verhuurd) vastgoed behoort het beheer van VvE’s en het verzorgen van marktanalyses en advies werkzaamheden tot de kerntaken.

Het team achter Remans Vastgoedbeheer wordt gevormd door negen gedreven vastgoedspecialisten, te weten makelaar en vastgoedbeheerder Ruud Remans, kandidaat-makelaar en vastgoedbeheerder Johan van der Elst, vastgoedbeheerder Carolien Boogert, VvE beheerder Constans Bron, VvE administrateur  Gabriëlle Remans, coördinator backoffice Vastgoedbeheer Irene Roestenburg, assistent vastgoedbeheerders Rijka Verboom en Anne Singewald en vastgoedadministrateur Guido Boers.

Maak kennis met het team van Remans Vastgoedbeheer: 

TeamRemans Ruud Remans

Ruud Remans

De oprichter en drijvende kracht achter Remans Vastgoedbeheer is Ruud Remans. Deze Register Makelaar en vastgoedspecialist kent alle ins en outs op vastgoedgebied en kan als geen ander een verhelderend licht op uw vraagstuk werpen.

Mail mij
TeamRemans Johan van der Elst

Johan van der Elst

Een echte allrounder met een brede kennis en een oprechte betrokkenheid. Als Kandidaat Makelaar in staat om huur- en kooptransactie juridisch en commercieel te begeleiden en daarnaast beheert hij (verhuurd) vastgoed van A tot Z.

Mail mij
TeamRemans Carolien Boogert

Carolien Boogert-de Baat

Vanuit facility management is Carolien betrokken geraakt bij vastgoedbeheer en kan zij heel goed de wensen van huurders en verhuurders op elkaar aan laten sluiten. Haar kennis op technisch en facilitair vlak is breed toepasbaar binnen onze vastgoedportefeuilles.

Mail mij
TeamRemans Gabrielle Remans

Gabriëlle Remans

Vanaf het eerste uur betrokken bij Remans Vastgoedbeheer en de stille kracht op de achtergrond. Gabriëlle zorgt dat de administraties en boekhouding van de VvE’s en enkele vastgoedportefeuilles actueel blijven.

Mail mij
TeamRemans Rijka Verboom

Rijka Verboom

Al jaren werkzaam in het vastgoedbeheer, onze assistent vastgoedbeheerder Rijka is accuraat en staat altijd voor onze relaties klaar. Naast financieel en administratief beheer verzorgt zij ook notulen, agenda’s en tal van andere werkzaamheden.

Mail mij
Guido

Guido Boers

Op vastgoed administratief gebied is Guido een duizendpoot en zeer secuur. Het administreren van de portefeuilles en analyseren van (huur) contracten hoort tot zijn kerntaken. Dankzij zijn jarenlange ervaring heeft Guido een brede kennis opgebouwd.

Mail mij
TeamRemans Constans Bron

Constans Bron

Een ervaren VvE accountmanager die naast het begeleiden van administratieve werkzaamheden ook het aanspreek punt is voor woningeigenaren en contacten onderhoud met de besturen, aanwezig is op de ALV of deze als voorzitter begeleid. Constans is rustig en behoudt het overzicht met daarbij oog te behouden voor de menselijke zijde.

Mail mij
TeamRemans Irene Roestenburg

Irene Roestenburg-van Hengel

Irene is een zeer ervaren assistent vastgoedbeheerder en als coördinator backoffice vastgoedbeheer is zij de spin in het web en de persoon die altijd breder kijkt dan het onderwerp alleen. Zij denkt graag procesmatig mee, is scherp en pluist zaken uit totdat het opgelost is.

Mail mij
TeamRemans Anne Singewald

Anne Singewald-Bouman

Met een jarenlange ervaring in het notariaat, is Anne een zeer secure en vaardige assistent vastgoedbeheerder. Vaak is zij het eerste aanspreekpunt en heeft ze veel contact met leveranciers, huurders en verhuurders.

Mail mij
TeamRemans Jens Remans

Jens Remans

Jens is onze junior medewerker en verzorgt de in- en doorstroom van inkoopfacturen. Onze assistent is leergierig en werkt nauwkeurig. Naast administratief beheer verzorgt hij ook regelmatig voorkomende werkzaamheden in de buitendienst.

Mail mij
TeamRemans Aniek Laponder

Aniek Laponder

Bij VvE beheer valt er veel te regelen en te organiseren, juist hier komen de kwaliteiten van Aniek tot zijn recht. Als stille kracht in de back-office is Aniek de olie in de machine en zijn haar taken breed en veelzijdig.


Mail mij
TeamRemans Corine Oste

Corine Osté-Blom

Vele jaren werkte Corine in de makelaardij en heeft daardoor veel vastgoedervaring. Als facilitair manager is zij vooral te vinden in de panden waar wij bredere diensten beheren zoals catering en receptiediensten. Met veel inlevingsvermogen bewaakt Corine de kwaliteit en zorgt voor een optimale bezetting van de panden.

Mail mij
TeamRemans Mija Jelic

Mija Jelic-Petrovic

Mija is financieel administratrice en draagt zorg voor de financiele processen. Debiteuren- en crediteurenbeheer van verhuurd vastgoed vallen onder haar taken. Daarnaast verzorgd zij de servicekostenafrekeningen en boekt zij de banken, een boekhoudster in hart en nieren.

 

Mail mij
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact op