Mail ons
078 - 843 35 73
Storing melden →

Kennis maken

Remans Vastgoedbeheer B.V. is een dynamische en onafhankelijke vastgoedbeheerder voor woningen en woon- winkel- kantoor- en bedrijfs complexen voor zowel particuliere opdrachtgevers als institutionele beleggers.

Naast het beheren van (verhuurd) vastgoed behoort het beheer van VvE’s en het verzorgen van marktanalyses en advies werkzaamheden tot de kerntaken.

Het team achter Remans Vastgoedbeheer wordt gevormd door drie gedreven vastgoedspecialisten, te weten makelaar en vastgoedbeheerder Ruud Remans, VvE beheerder Gabriëlle Remans en vastgoedadministrateur Guido Boers.

Aanvullend worden voor diverse (technische) disciplines specialisten ingeschakeld voor actuele kennis waarvoor Remans Vastgoedbeheer preferred suppliers gecontracteerd heeft.

Maak kennis met het team van Remans Vastgoedbeheer: 

Ruud Remans

De oprichter en drijvende kracht achter Remans Vastgoedbeheer is Ruud Remans. Deze Register Makelaar en vastgoedspecialist kent alle ins en outs op vastgoedgebied en kan als geen ander een verhelderend licht op uw vraagstuk werpen.

Mail mij

Gabriëlle Remans

Vanaf het eerste uur betrokken bij Remans Vastgoedbeheer en de stille kracht op de achtergrond. Gabriëlle zorgt dat de administraties en boekhouding van de VvE’s en enkele vastgoedportefeuilles actueel blijven.

Mail mij

Guido Boers

Op vastgoed administratief gebied is Guido een duizendpoot en zeer secuur. Het administreren van de portefeuilles en analyseren van (huur) contracten hoort tot zijn kerntaken. Dankzij zijn jarenlange ervaring heeft Guido een brede kennis opgebouwd.

Mail mij
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact op